Ajala 46% čokoláda Mléčná se solí 45 g


Cena
135 Kč
3 000 Kč/kg

Výrobce

Balení
0.045 kg

Skladem
ks

Vločky maldonské soli ve spojení s krémovou chutí Ajala čokolády vám přinese nevšední zážitek. Sametově jemná chuť vás okouzlí a zanechá vám v ústech příjemný pocit. Sladko-slaná kombinace vám může připomínat svojí chutí karamelky.

Pouze skutečné suroviny, bez dochucovadel. Více

Jemná mléčná čokoláda se solí

Výběrové kakaové boby prémiové kvality, BIO plnotučné mléko z rakouských Alp a špetka soli Maldon spojili v Ajale a vytvořili dokonalou tabulku čokolády. Zajímavá sladko-slaná chuť této nevšední krémové čokolády vám může připomínat karamelky. Příjemně se vám rozpustí na jazyku a přenese vás daleko od všedního shonu.

Prémiové kakaové boby z Ugandy

Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů pocházejících z deštného lesa Semuliki na západě Ugandy, jednoho z nejméně narušených ekosystémů v Africe. Společnost Latitude zde nakupuje prémiové BIO kakaové boby zhruba od 1000 menších farmářů.

Latitude se snaží nejen přinést chuť výjimečného ugandského kakaa, ale také zlepšit životní podmínky místních farmářů. Poskytuje jim finanční podporu, pojištění a školení v oblastech jako je ekologické zemědělství nebo finanční gramotnost. Díky aktivitám Latitude se daří chránit jedinečný ekosystém lesa Semuliki pro budoucí generace.

Největší výhody čokolády Borůvka se smetanou:

  • sladko-slaná chuť,
  • výběrové BIO kakaové boby,
  • vyrobeno ručně v Česku,
  • bez nejrůznějších dochucovadel.

Skutečná chuť kakaových bobů

V Ajale používají k výrobě čokolád pouze výběrové kakaové boby od menších pěstitelů z celého světa, což podporuje udržitelné pěstování. Vyniká nejen chuť kakaových bobů, ale také se zachovávají prospěšné látky. Alkalizaci kakaa se vyhýbají, aby zachovali přirozené vlastnosti bobů. Poctivá výroba a ruční práce vytváří lesklé, křupavé tabulky čokolády, které chutnají jinak než běžná supermarketová čokoláda. Ajala čokolády nabízí rozmanitější tóny a bohatou chuť.

Složení Mléčné čokolády se solí

BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové boby, BIO kakaové máslo, BIO sušené plnotučné mléko 23 %, uzená mořská sůl 1 %

Obsah kakaového podílu: 46 %

Váha: 45 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.

Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně