Ajala 49% čokoláda Jahoda 45 g


Cena
135 Kč
3 000 Kč/kg

Výrobce

Balení
0.045 kg

Skladem
ks

Luxusní osvěžení do horkých letních dnů – to je limitovaná čokoláda Jahoda od Ajaly. Dokonalé spojení kokosového mléka, jahod a kešu ořechů je to, co potřebujete. Představte si smetanový nanuk s jahodami, tak přesně chutná tato tabulka čokolády.

100% poctivé suroviny a žádné chemické látky.
Více

Letní jahodová čokoláda Ajala

Když se řekne léto, tak si v Ajala představí vůni čerstvých jahod ze zahrádky a prázdniny u babičky. Proto při výrobě této letní limitky byly použity právě jahody. Jsou doplněny BIO kokosovým mlékem a kešu ořechy, aby byla čokoláda dokonale krémová. Díky mrazem sušeným jahodám je čokoláda lehce nakyslá a zajistí vám kousek léta, ať jste kdekoliv.

Blend prémiových kakaových bobů

Základem této tabulky čokolády jsou výběrové boby z ostrova Haiti, z Nikaragui a z deštného lesa Semuliki z Ugandy. Všechny druhy kakaových bobů pochází z jednoho regionu, což znamená, že se pyšní označením single origin. Kakaové boby jsou smíchány tak, aby tvořily dokonalou harmonickou chuť.

Největší výhody čokolády Borůvka se smetanou:

  • limitovaná edice čokolády,
  • výběrové kakaové boby,
  • zodpovědný výběr surovin, 
  • férový přístup k farmářům.

Kvalitní suroviny a poctivá výroba

Při výrobě kvalitní čokolády jsou nejdůležitější poctivé suroviny. V Ajala proto používají pouze výběrové kakaové boby od menších pěstitelů z celého světa. Jejich chuť vynikne díky kakaovému máslu a sušené třtinové šťávě. Žádná alkalizace kakaa nebo nežádoucí dochucovadla. Kakaové boby jsou jemně praženy, aby si zachovaly co nejvíce prospěšných látek, mlety žulovými kameny a temperovány. Čokolády jsou poté ochuceny dalšími kvalitními surovinami a s láskou baleny.

Složení Jahodové čokolády

BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, lyofilizované jahody (13 %), kešu ořechy, BIO sušené kokosové mléko

Obsah kakaového podílu: 49 %

Váha: 45 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.

Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně